Produs adaugat in cosul de cumparaturi
Home anvelope agricole pentru tractoare si combine anvelope diagonale tractoare si combine Anvelopa agricola 550/45-22.5 ALLIANCE A-328 16PR TL A8/147
Poza Anvelopa agricola 550/45-22.5 ALLIANCE A-328 16PR TL A8/147

Anvelopa agricola 550/45-22.5 ALLIANCE A-328 16PR TL A8/147

Cod produs:   AG382
Greutate:   80.00
Producator:   ALLIANCE
ALLIANCE
ALLIANCE

ALLIANCE TIRE GROUP-PRODUCATOR ISRAEL-ANVELOPE AGRICOLE SI INDUSTRIALE.

Alliance Tire Group este specializat în dezvoltarea, producţia şi comercializarea anvelopelor destinate agriculturii, silviculturii, construcţiilor și terasamentelor la nivel mondial.

Are clienți în peste 90 de țări și oferă o gamă completă de anvelope de la un nivel de bază până la o linie de produse de o calitate superioară prin mărcile Alliance, Galaxy şi Primex.

Anvelopele sunt dezvoltate și testate într-un centru modern de cercetare și dezvoltare. 

ALLIANCE TIRE - Compania Alliance Tire.

Înființată în Israel în 1950, această marcă renumită are o credință puternică în principiul Tehnologia anvelopelor în mișcare. Ca rezultat, în ciuda gamei variate de produse de peste 1000 de articole specializate, fiecare produs este proiectat cu atenție, ținând cont de cea mai recentă tehnologie.

Alianța este lider de piață în domeniul culturilor de răsărit și un pionier în anvelopele Flotation. Alliance se mândrește de asemenea cu o gama foarte cuprinzătoare de pneuri pentru tractoare, pulverizatoare și împrăștieri. Oferă cea mai largă gamă de prețuri, dimensiuni și modele, disponibile pentru aplicații variate, cum ar fi industria și mașinile. Aplicarea primară a anvelopei Row Crop este destinată mașinilor agricole, cum ar fi tractoarele de rapiță, pulverizatoarele remorcate și pulverizatoarele autopropulsate. Anvelopele sunt proiectate să funcționeze în câmpuri între rânduri de culturi, fără a afecta culturile. De asemenea, aceste pneuri cu diametru mare exercită o presiune scăzută a solului pentru a reduce compactarea solului și a preveni deteriorarea rădăcinilor culturilor / plantelor. Anvelopele de flotare pot fi utilizate pe o serie de vehicule, de la tractoarele și echipamentele ușoare, folosite pe iarbă și gazon, până la transportul agricol și industrial greu. Aceste anvelope au o suprafață largă și, prin urmare, nu dăunează suprafeței, indiferent dacă sunt terenuri agricole, iarbă și gazon sau alt teren sensibil.

De departe, Alliance este alegerea implicită pentru numeroase utilaje / echipamente Row Crop și producători de OEM din întreaga lume și marca pe care o alegeți în piața pieselor de schimb. Modelul A-350 al Row Crop Narrow Radial este o anvelopă de înaltă performanță care asigură o funcționalitate superioară și o capacitate de încărcare fără a afecta solul și culturile.

Oferă de asemenea cea mai largă gamă de anvelope de flotație și este liderul pieței mondiale în acest segment. Anvelopele de flotare acoperă întregul spectru de cerințe, de la mașini ușoare, cum ar fi prese de balotat și remorci ușoare, până la aplicații serioase, cum ar fi construcțiile și silvicultura, în afară de utilizarea pe scară largă în agricultură. Ultima lor gamă de anvelope de flotare a arătat rezultate privind aplicațiile de pe șosea și pe cele rutiere. Această gamă va fi foarte populară printre transportatorii de bunuri de larg consum.

Alianța este, de asemenea, un pionier și un jucător de frunte în segmentul de anvelope Tractor Radial, unde oferă anvelope variind de la tractoarele cu tamburi compacte până la monstrii de cai putere de înaltă tură, folosiți pentru obligații agricole riguroase. Gama de anvelope radiale din cadrul Alianței este populară pentru producătorii de echipamente originale și post-piață.

În ultimii ani, Alianța a introdus o gamă completă de anvelope pentru mașinile forestiere, echipamentele de construcție compacte și tractoarele utilizate în aplicații municipale și alte astfel de aplicații pe și în afara drumurilor.

 


Pret:   2.04000lei cu TVA
Dimensiuni agricole diagonale   550/45-22.5
Termeni si conditii de utilizare a site-ului
Motive temeinice in favoarea anvelopelor radiale

În agricultură de la o anvelopă în primul rând așteptăm tracțiune excelenta, evitarea tasarii solulului, iar în trafic caracteristici bune la rulare. Anvelopele diagonale au reprezentat standardul până la începutul anilor '60, însă utilajele folosite în agricultură sunt din ce în ce mai mari și puternice. Doar prin utilizarea anvelopelor agricole radiale moderne se poate minimaliza avaria solului fără compromisuri în privința tracțiunii.


Citeste mai mult
Alliance tire group

Alliance Tire Group este specializat în dezvoltarea, producţia şi comercializarea anvelopelor destinate agriculturii, silviculturii, construcţiilor și terasamentelor la nivel mondial. Are clienți în peste 90 de țări și oferă o gamă completă de anvelope de la un nivel de bază până la o linie de produse de o calitate superioară prin mărcile Alliance, Galaxy şi Primex. Anvelopele sunt dezvoltate și testate într-un centru modern de cercetare și dezvoltare. 


Citeste mai mult
Anvelopa agricola radiala Vredestein

Caracteristici pentru anvelopa agricola radiala Vredestein


Citeste mai mult
Anvelopa Mitas-informatii generale

Mitas este un producător ceh de anvelope off-road ,agricole, industriale, motociclete. Istoria MITAS datează din 1930, când a început producția de anvelope în Praga. Mitas opereaza in prezent trei fabrici în Republica Cehă, unul în Serbia și unul in Charles City, Iowa. Pe lângă aceste facilități de producție, MITAS are o rețea de vânzări și distribuție internaționale extinse care operează în 14 țări, inclusiv Statele Unite ale Americii. Mitas produce si comercializeaza anvelope sub trei nume de marcă: mitas,al companiei proprii și Cultor, și Continental sub licență. Producătorul de anvelope, care are o cifră de afaceri anuală de € 450 milioane (2012) este unul dintre cei mai mari producători de anvelope pentru utilaje agricole și de construcții. Mitas este un membru al CGS Holding Group


Citeste mai mult
Anvelopa Petlas-Informatii generale

Deoarece in anul 1974 sa aplicat Turciei un embargou,datorita invaziei in Cipru,a aparut Petlas pentru a satisface nevoile industriei de apărare, cu resurse naționale. Petlas Tire Industry and Trade Company a fost infiintata in anul 1976 ca întreprindere economică de stat, pentru a fabrica anvelope pentru avioane de luptă turc Air Force.


Citeste mai mult
Anvelopa agricola radiala Petlas TA-110

- Anvelopa radiala de tractiune pentru aplicatii agricole de inalta performanta si durata de viata lunga.


Citeste mai mult
Vredestein Quatrac5

Pe 23 iunie 2014, Apollo Vredestein a lansat o noua generatie de anvelope all-season: Vredestein QUATRAC 5,precum si noua anvelopa de iarna SNOWTRAC 5.

 


Citeste mai mult
Anvelopele Nokian

Sunt cunoscuţi în europa mai ales pentru anvelopele de iarnă pe care le produc. Deşi marca Nokian este relativ nouă pe piaţă, constructorul de anvelope are o istorie îndelungată , chiar dacă denumirea Nokian a apărut în 1995, anvelopele producătorului finlandez există încă de la începutul secolului trecut, când erau însă cunoscute sub denumirea Nokia. Explicaţia stă în faptul că producătorul de anvelope şi producătorul de telefoane mobile au origini comune - oraşul finlandez Nokia,care este baza amândurora , iar fabricile celor două companii stau una langa cealalta. Mai mult, Nokia Corporation a deţinut Nokian Tyres până în 2005, când cel mai mare acţionar al producătorului de anvelope a devenit concernul Bridgestone. 


Citeste mai mult
Brandul de anvelope Toyo Tires, unul dintre cele mai cunoscuţi producători de pneuri de performanţă din Japonia

Toyo Tires produce anvelope de nişă, dezvoltate şi fabricate în Japonia dedicate automobilelor performante şi segmentului de tuning şi este un brand dedicat împătimiților sporturilor cu motor și celor care își doresc nu doar performanțe de excepție şi o imagine pe măsură. Anvelopele produse de Toyo Tires oferă un look sportiv, dar şi aderenţa necesara automobilelor perfomante. 


Citeste mai mult
Anvelopa de iarna snowtrac5

  Cele mai recente anvelope de iarna de la Vredestein ofera aderenta mai buna, precizie in viraje si confort imbunatatit. Sunt concepute pentru a ridica standardele in segmentul anvelopelor de iarna. Ca si modelul QUATRAC 5, SNOWTRAC 5 a fost dezvoltata la centrul de cercetare si dezvoltare Apollo in Enschede, Olanda.Snowtrac 5 dispune de caneluri laterale sofisticate, asigurand un plus de stabilitate, in timp ce contactul optim cu suprafata de drum imbunatateste controlul si precizia directiei in curbe.


Citeste mai mult
ACORDARE A GARANTIEI
Descriere generala pentru anvelopa big boy

Anvelopa mitas big boy este o anvelopa fabricata de grupul continental in Cehia si Serbia.


Citeste mai mult
Descriere generala pentru anvelopa bkt agrimax

Descriere pe scurt a gamei de anvelope radiale bkt agrimax


Citeste mai mult
Descriere generala pentru anvelopa bkt earthmax

Descriere gama bkt earhmax


Citeste mai mult
Descriere generala pentru anvelopa de iarna petlas pt935
Anvelopa maxxis m8060 trepador

Descriere a anvelope MAxxis M8060 Trepador


Citeste mai mult
Anvelopa Cooper Discoverer S/T MAXX POR

Descriere anvelopa  Cooper Discoverer S/T MAXX POR


Citeste mai mult
Anvelopa Alliance-informatii generale

Descriere anvelope alliance agricole si industriale


Citeste mai mult
Contact: 0737369894   Email: office@preturianvelope.ro
 
Descriere Anvelopa agricola 550/45-22.5 ALLIANCE A-328 16PR TL A8/147

Anvelopa agricola 550/45-22.5 ALLIANCE A-328 16PR TL  A8/147
Model produs 550/45-22.5
Profil A-328
Pliuri 12PR
TB TL
Latime 550
Inaltime 45
Diametru 22.5
Indice de viteza

A8


Indice de sarcina 147
 
Alte produse din categorie
Articole recomandate
În agricultură de la o anvelopă în primul rând așteptăm tracțiune excelenta, evitarea tasarii solulului, iar în trafic caracteristici bune la rulare. Anvelopele diagonale au reprezentat standardul până la începutul anilor '60, însă utilajele folosite în agricultură sunt din ce în ce mai mari și puternice. Doar prin utilizarea anvelopelor agricole radiale moderne se poate minimaliza avaria solului fără compromisuri în privința tracțiunii.
Alliance Tire Group este specializat în dezvoltarea, producţia şi comercializarea anvelopelor destinate agriculturii, silviculturii, construcţiilor și terasamentelor la nivel mondial. Are clienți în peste 90 de țări și oferă o gamă completă de anvelope de la un nivel de bază până la o linie de produse de o calitate superioară prin mărcile Alliance, Galaxy şi Primex. Anvelopele sunt dezvoltate și testate într-un centru modern de cercetare și dezvoltare. 
Caracteristici pentru anvelopa agricola radiala Vredestein
Mitas este un producător ceh de anvelope off-road ,agricole, industriale, motociclete. Istoria MITAS datează din 1930, când a început producția de anvelope în Praga. Mitas opereaza in prezent trei fabrici în Republica Cehă, unul în Serbia și unul in Charles City, Iowa. Pe lângă aceste facilități de producție, MITAS are o rețea de vânzări și distribuție internaționale extinse care operează în 14 țări, inclusiv Statele Unite ale Americii. Mitas produce si comercializeaza anvelope sub trei nume de marcă: mitas,al companiei proprii și Cultor, și Continental sub licență. Producătorul de anvelope, care are o cifră de afaceri anuală de € 450 milioane (2012) este unul dintre cei mai mari producători de anvelope pentru utilaje agricole și de construcții. Mitas este un membru al CGS Holding Group
Deoarece in anul 1974 sa aplicat Turciei un embargou,datorita invaziei in Cipru,a aparut Petlas pentru a satisface nevoile industriei de apărare, cu resurse naționale. Petlas Tire Industry and Trade Company a fost infiintata in anul 1976 ca întreprindere economică de stat, pentru a fabrica anvelope pentru avioane de luptă turc Air Force.
Descriere pe scurt a gamei de anvelope radiale bkt agrimax
Descriere anvelope alliance agricole si industriale